Fundació Jovent

FUNDJOVENT CAT

Apoderant els joves més vulnerables amb l’acollida, la formació, l’acompanyament i la inserció al món laboral a través de pràctiques professionals reals i possibilitats d’incorporar-se de manera estable en el mercat laboral.

 • Qui som

  triptico 1 JOVENT 1

  La Fundació compta amb col·laboradors i col·laboradores del món de l’educació formal i no formal que acompanyen aquests joves a desenvolupar una primera experiència de treball, procurant que sigui exitosa i els garanteixi l’experiència i prou autonomia per a la posterior recerca activa de treball o per animar-los a continuar amb la seva formació professional.

  La Fundació ens vam constituir el 1997 per iniciativa del Col·lectiu de Iniciatives Juvenils contra l’Atur (CIJCA) i de la Congregació Salesiana. Som una entitat sense ànim de lucre, que en el 2015 hem iniciat una nova etapa en el nostre recorregut, donant resposta als joves en la seva preparació i sortida al mercat laboral.

  La Fundació Jovent som una entitat sense ànim de lucre vinculada als Salesians de Catalunya, que vol donar resposta a les necessitats de formació dels joves amb dificultats d’incorporació al món del treball perquè es converteixin en professionals preparats.

 • Qué fem

  triptico 2 JOVENT 1

  Des de la Fundació Jovent treballem per la inserció de joves que han passat pels itineraris dels projectes d’inserció de les Plataformes d’Educació Social dels Salesians a Catalunya.

  Desenvolupem diferents tasques ocupacionals que mantenen una clara referència al món productiu per aconseguir una preparació per a la integració laboral.

  Aquestes tasques ocupacionals s’acompanyen d’un contracte de treball que els serveix de primera experiència laboral per al seu currículum.

  L’objectiu final és la incorporació al món laboral, reduint la distància en termes d’oportunitat respecte a la resta de la població activa.

 • El nostre catàleg de serveis:

  - Serveis de restauració i càtering per a esdeveniments d’entitats, empreses i persones de la xarxa amiga.

  - Serveis de transport de materials a diferents entitats socials del barri.

  - Serveis de serigrafia i estampació per a esdeveniments.

  - Serveis de manteniment d’habitatges.

Col·laboreu amb aquests joves donant-lis una oportunitat de treballar y demostrar la seva valía, veureu que no us defraudaran.

 

LOGO JOVENTCentres de treball de la Fundació Jovent:

Salesians de: Barcelona - Ciutat Meridiana Barcelona - Martí Codolar / Mataró / Girona / Lleida.

Contacte:

Tel. 93 359 55 76 (Sara Alcalá y Carmen Fructuoso)

e-mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

espacio 1

espacio 2

ESPACIO 3

Contacte

SALESIANS SANTJORDI – PES MATARÓ
Av. Puig i Cadafalch, 80 · 08303 Mataró
Tlf. 93 758 90 69
Fax 93 407 09 00
Pes.mataro@salesians.cat