CELEBREM LA CASTANYADA

La tardor va arribar al Centre Obert, i amb ella, el fred i la festa que any rere any celebrem amb els infants i joves; la Castanyada. Per tal de decidir què seria el que faríem aquella jornada, els diversos grups d’edat es van reunir amb assemblea per tal de fer propostes d’activitats. Un cop les van tenir, es van portar a l’assemblea general, per tal d’acordar amb els altres grups les propostes definitives.

Amb aquest treball, va arribar el dia de la celebració, on els infants, després del berenar especial que van tenir, tot jugant al pati, es van repartir, segons els interessos, pels diversos espais que havien decidit fer.

Castanyada

Per una banda, el clàssic taller de panellets, on els infants van tornar a fer servir la seva imaginació per tal d’elaborar aquest dolç, amb les seves diverses formes i gustos. Per altra banda, un altre grup d’infants va realitzar un taller de galetes, on la barreja prèvia dels ingredients va permetre de nou, crear figures divertides, totes elles banyades amb tint alimentari per donar-li un toc mes divertit.

Un cop van ser elaborats, i esperant el temps perquè el forn fes la seva feina, mentre alguns van decantar-se per anar a jugar al pati, d’altres von construir les seves pròpies caixetes per a posar-hi tot allò que havien estat cuinant durant la tarda, i d’aquesta manera, poder-s’ho endur i compartir amb la família.

Pel que fa al grup de secundària, els joves van arribar al Centre Obert pels voltants de les 20 hores per tal de veure tots junts, mentre gaudien el sopar que havien portat de casa, una pel·lícula de por. Malgrat la incertesa en alguns moments de la sessió, el grup va poder gaudir i compartir aquesta experiència de manera conjunta.

Aquesta tarda doncs, va ser un espai diferent en el qual els infants i joves van poder gaudir i divertir-se, a partir de les propostes que mes els motivaven.

Castanyada1

espacio 1

espacio 2

ESPACIO 3

Contacte

SALESIANS SANTJORDI – PES MATARÓ
Av. Puig i Cadafalch, 80 · 08303 Mataró
Tlf. 93 758 90 69
Fax 93 407 09 00
Pes.mataro@salesians.cat