NADAL EN FAMÍLIA

Durant les vacances escolars de Nadal, els infants de primària del Centre Obert i l’Aula d’Estudi, van poder compartir uns dies (del 27 al 30 de Desembre) de trobada, plens d’activitats diverses i divertides, que trencaven amb la dinàmica que els porta a trobar-se durant les tardes del curs acadèmic.

NadalNadal1Nadal2

El Casal de Nadal va començar amb una gimcana pel centre de la ciutat on, amb petits grups, van poder descobrir els racons i els secrets més íntims de la ciutat. Un cop finalitzada aquesta activitat, els infants van tenir la oportunitat de descobrir els interiors del teatre de la Sala Cabanyes, on s’hi trobava muntada una de les obres mes emblemàtiques de la ciutat; els Pastorets de Mataró. La visita va permetre la visualització d’aquells efecte especials que es duen a terme durant la funció, entre moltes altres sorpreses. El segon dia d’activitat va estar marcat per la proposta de diversos espais amb tallers relacionats amb el Nadal, que es trobaven distribuïts per les instal·lacions, com per exemple, la confecció d’un “tió”, taller de turrons, etc. Amb el tercer, va arribar una de sortides mes esperades de l’any; el Tividabo. Aquesta va ser una jornada completa, ja que els infants van poder gaudir de les instal·lacions i atraccions del parc, enmig d’un dia de sol i una temperatura primaveral. Finalment, el Casal va tancar amb el ja tradicional “Dinar de Nadal”, on les famílies van tenir-hi una participació molt destacada i on, com cada any, van animar-se amb el concurs de pastissos, que va deixar les panxes ben plenes i satisfetes.

Nadal3

L’equip d’educadors/es considera molt positiu que aquesta proposta en temps de lleure segueixi oferint-se als infants, ja que és la oportunitat de gaudir,  conèixer i relacionar-se, en un context diferent, combinat  amb activitats que son molt ben rebudes per aquests.

Nadal4

espacio 1

espacio 2

ESPACIO 3

Contacte

SALESIANS SANTJORDI – PES MATARÓ
Av. Puig i Cadafalch, 80 · 08303 Mataró
Tlf. 93 758 90 69
Fax 93 407 09 00
Pes.mataro@salesians.cat