CELEBREM EL CARNESTOLTES

Després d’una setmana llarga de preparació per part dels diversos grups de Centre Obert i Aula d’Estudi, el passat Divendres  24 de Març vam culminar amb la celebració del carnestoltes. Durant els dies previs, els infants van estar preparant tant les disfresses com les actuacions que mostrarien als seus companys. Al llarg d’aquests espais que se’ls proporcionava, van poder organitzar-se de manera autònoma, ja que la motivació era molta.

Carnestoltes

Arribat el dia assenyalat, la tarda va començar amb un berenar conjunt especial que, tot i que no es va poder celebrar a les instal·lacions exteriors pel mal temps, vam gaudir. En acabat, els diversos grups van tenir un període de temps per a ultimar els preparatius per a trobar-nos tots a la sala d’actes. Allà, van començar les actuacions i la mostra de disfresses que, de manera sorprenent, va captivar a la resta dels participants. Els balls doncs, van anar succeint-se, fins que, per tancar, els educadors van presentar també el ball que havien preparat.

Carnestoltes1

Un cop fetes, i com a tret diferenciador d’altres anys, tots els grups van tenir un reconeixement per la tasca i l’esforç fet, que va culminar amb un diploma referent a algun aspecte a destacar de la seva disfressa/actuació, i un seguit de jocs de taula que podran gaudir durant els espais que al llarg del curs se’ls ofereix.

Les sensacions van ser molt positives, ja que, per sobre de tot, vam poder experimentar i viure la il·lusió dels diversos grups durant totes les fases del procés.

espacio 1

espacio 2

ESPACIO 3

Contacte

SALESIANS SANTJORDI – PES MATARÓ
Av. Puig i Cadafalch, 80 · 08303 Mataró
Tlf. 93 758 90 69
Fax 93 407 09 00
Pes.mataro@salesians.cat